dragosComisia Centrală de Arbitri a trimis la Mioveni un arbitru fără prea mare experiență la nivelul ligii secunde. Însă, pe parcursul întâlniriii dintre argeșeni și UTA, constănțeanul Teodor Dragoș a demonstrat că nici la capitolul valoare nu stă prea bine.
Fără îndoială, faza ce a creat uluială în ambele tabere s-a consumat cu două minute înainte de pauză. Dragalina a căzut în careu în duel cu Ene, Dragoș i-a acordat cartonaş galben pentru simulare mijlocașului gazdelor pentru simulare, ba chiar a apucat să scoată din buzunar și „roșul”, fiind vorba de al doilea avertisment al decarului celor de la Mioveni. Însă, la semnalizarea asistentului Iulian Radu, „centralul” de 33 de ani a revenit asupra deciziei, a indicat punctual cu var, l-a îngălbenit pe Ene și l-a reprimit pe teren pe Dragoș Dragalina. Chiar acesta din urmă avea să execute precis lovitura de pedeapsă și să stabilească scorul pauzei: 2-0.„Prea mult nu vreau să comentez, fiindcă nu sunt specialist în arbitraj. Însă, în afară de acea fază cu penalty-ul, în care și-a schimbat deciziile de nu știu câte ori, a mai avut și alte intervenții pe care nu le-a înțeles nimeni. Mă uitam și la banca gazdelor și nici cei de acolo nu prea pricepeau nimic din maniera de arbitraj. Nu a avantaj pe nimeni, dar a fost foarte confuz și haz­liu. Oricum, nu punem înfrângerea pe seama arbitrului”, a spus antrenorul arădenilor, Adrian Falub, care a fost completat și de Adrian Marțian: „Ne-a întors la acea fază pe toate fețele, de n-am știu ce decizie va lua până la urmă. Nu am pierdut din cauza arbitrilor, dar nici nu mai vreau să asist la așa ceva”.
Poziție a luat și Flavius Stoican, care, până la urmă, e mulțumit că Dragoș a rămas la decizia corectă. „Nu vreau să mă gândesc că o greșeală a arbitrului putea să ne coste cele trei puncte. E bine că nu a mers din greșeală în greșeală și și-a dat seama de situație sau a fost ajutat de arbitrul asistent. Important este că până la urmă a dat decizia corectă”, crede tehnicianul Mioveniului.

Recomandările redacției