suputamioFanii „Bătrânei Doamne” au umplut două autocare în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar la ora 10,30 își luaseră deja locul într-un sector al tribunei a doua a stadionului din Mioveni, alături de alți susținători utiști veniți pe cont propriu chiar și de la București. În total, au fost aproximativ 100 de inimi ce au bătut pentru echipa „textilistă” și 100 voci care au cântat și și-au încurajat favoriții pe tot parcursul partidei, chiar și când echipa gazdă scăpase în câștigătoare.
„Oficialii” arădeni au apreciat efortul „tifosilor” ce au făcut pe drum opt ore și regretă că echipa nu s-a ridicat la înălțimea lor. „Au fost extraordinari, i-am simțit mereu aproape, nu s-a oprit din cântat nici la 3-1. Am vorbit cu ei și înainte și după meci, păcat că unii jucători și-au bătut joc de ei. Nu meritau asta, cum nici eu sau antrenorii nu meritam să vedem atâtea greșeli din partea lor”, a precizat Adrian Marțian, patronul „alb-roșiilor”.
Pe aceeași lungime de undă s-a aflat și Adrian Falub, care a fost din nou plăcut surprins de implicarea galeriei utiste. „Meciul lor l-au câștigat detașat, îmi pare rău că i-am dezamăgit prin joc și rezultat. Jos pălăria pentru fanii noștri, le mulțumim că au venit la Mioveni în număr atât de mare și promi­tem că vom face tot posibilul ca data viitoare să ne ridicăm la înălțimea lor”, a spus și tehnicianul arădenilor.
Într-adevăr, după foarte mulți ani, UTA a avut o galerie atât de numeroasă la un meci disputat la o distanță considerabilă de Arad. Un merit îl are și Adrian Marțian, care a sponsorizat deplasarea, însă și euforia succesului cu ACS Poli. În fine, Campioana Provinciei a fost susținută de un fan special, este vorba de Bogdan Mara, care a luat loc la tribuna oficială, alături de conducătorii „texti­liști”.

Recomandările redacției