petcutNațional Sebiș a rămas neînvinsă în acest start de retur și după vizita celor de la CS Oșorhei, o echipă cu mari pretenții în seria a V-a a Ligii a III-a. Vineri după-amiază, cele două formații și-au împărțit punctele, dar Mihai Petcuț consideră că elevii săi erau îndreptățiți să obțină toate cele trei puncte.
„La cum a mers în general jocul, îmi pare rău că nu am câștigat. Chiar am plecat supărat de la stadion din cauza asta. Cred că am fost echipa care a încercat și a și reușit să joace mai mult fotbal în niște condiții foarte grele de joc. Bihorenii au avut ocazii doar în urma unor faze fixe. Chiar sunt supărat pe jucătorii mei că au tratat superficial aceste faze, dar, pe de altă parte, am legat mult mai bine jocul de la mijloc în sus. Ca atitudine, nu am ce să le reproșez băieților, au luptat în noroi pentru o victorie ce ar fi meritat-o”, consideră „principalul” Naționalului.
Acesta a explicat și trecerea lui Ionuț Buta din centrul defensive tocmai în atac. „Când am văzut că de joi tot plouă, mi-am imaginat că vom avea parte de un teren greu, iar Ceaca nu s-ar fi descurcat singur în atac. Am profitat de fizicul lui Buta, care, pe devieri din baloane lungi aruncate pe el, i-a oferit destule baloane utile lui Ceaca sau altor jucători. De fapt, așa am înscris și golul. Dar, a fost o chestie de conjunctură, nu cred că Buta va mai juca vârf. Sau cel puțin nu din primul minut de joc”, a spus Petcuț, care, totodată, nu se declară supărat pe Claudiu Feieș, cel care a comis penalty-ul din care au egalat bihorenii. „A fost o execuție greșită întâmplătoare a lui Claudiu, provocată de terenul prost. Mai mult, de pe bancă, mie nu mi s-a părut penalty”, a mai afirmat tehnicianul.
Cu un succes și două remize, dar cu șase goluri marcate și doar unul încasat, Sebișul pare înscrisă pe o traiectorie bună, iar deplasarea de la Hu­- nedoara este un adevărat examen de maturitate.
„Să nu uităm că această echipă s-a reunit în februarie, lotul l-am format cam de o lună de zile, eu zic că ne prezentăm bine chiar și față de unele formații mult mai omogene, care au făcut cantonamente în această iarnă. Pentru deplasarea cu Corvinul revine Jude și, posibil, și Coțan, sperăm să facem o figură frumoasă”, a concluzionat Mihai Petcuț.

Recomandările redacției