vladi muncitorulDupă 14 meciuri, CS Vladimirescu are, în sfârșit, cifra 1 în dreptul victoriilor în clasamentul din C4. Băieții lui Cristi Sculici și Marius Ciubăncan au fost admirabili, vineri, contra Muncitorului Reșița, iar la finalul întâlnirii s-a redescoperit bucuria uitată a succesului.
Tânăra gardă a lui „Vladi” s-a ținut, surprinzător, mai bine pe terenul transformat într-o adevărată mlaștină de capricioasa primăvară arădeană, a avut un portar – Mitrea – în zi excepțională, iar fiecare minge a fost abordată până la limita sacrificiului.
„Meci în nota etapei trecute, dar acum parcă am învățat din greșelile de vinerea trecută. Dar, trebuie să recunosc că și Dumnezeu a fost roșu-albastru, Muncitorul a lovit de două ori bara. Alex Mitrea a apărat extraordinar, dar toată echipă a muncit foarte mult, e victorie meritată pentru care toată echipa merită felicitată”, a analizat antrenorul Cristi Sculici.
Veteranii de lângă puști
Dacă runda trecută consemnam debutul în teren al președintelui Rolland Szabo (intrat și acum în ultima parte), acum a fost rândul încă unui „veteran” să echilibreze balanța în rândul echipei arădene. Atacantul Zsolt Horvath (31 de ani) a fost trimis în teren de Sculici în repriza secundă, fizicul puternic al masivului fotbalist crescând forța celor din Vladimirescu. Horvath a mai jucat în liga terță pentru Vladimirescu în prima parte a campionatului trecut, după promovare, iar apoi a trecut la echipa secundă. În CV-ul său mai figurează Dorobanți sau Regal Horia.
Pe lista de rezerve a figurat și Robert Szabo (ex Dorobanți), fratele președintelui, născut în 1979, iar în lotul lărgit se află și reactivatul Silviu Boițiu, el fiind ceva mai tânăr, născut în 1984.
Calcule
La început de an, după ce s-a luat decizia să se mizeze doar pe tineri, singurul scop al echipei din Vladimirescu putea fi doar o ieșire cât mai onorabilă din scena ligii a treia. Dar, după etapa a XVI-a, în dreptul arădenilor sunt contabilizate 9 puncte, cu doar cinci mai puține decât ale Vulturilor Lugoj, formație aflată pe locul 10, și unul în spatele celor de la Apă Craiova, de pe locul 11. Sigur, după o victorie sosită abia acum, e riscant de calculat speranțe, însă, matematic, e posibil orice!

Recomandările redacției