icimFinal surprinzător de sezon regulat în Liga Naţională feminină: Sepsi Sf. Gheorghe a administrat un eşec usturător liderului CSM Târgo­vişte! Dacă la pauză era doar 36-32, la finalul celor 40 de minute, echipa din judeţul Covasna, un nesfârşit izvor de surprize, s-a impus cu categoricul 79-64! Principale marcatoare au fost: Ivanovic 22 puncte şi Rhoads 17 de la gazde, respectiv Ajavon 17 şi Robbins 15 de la oaspete.
„Victoria celor din Sf. Gheor­ghe mă surprinde prin diferenţa de scor. Altfel, am crezut că, în proporţie de 50%, gazdele au o şansă. Și atunci mă face să regret şi mai mult că am pierdut în retur la 11 puncte, la Târgovişte, în loc de 8. Târgovişte, probabil, a prins o zi mai slabă, şi oricum, subconştientul lucrează, gândindu-se probabil că oricum nu mai pot pierde primul loc”, a spus Dan Moraru, antrenor Univ Goldiş ICIM.
Pe 1 şi 2 aprilie, la Alba Iulia are loc turneul final al Cupei României. Târgovişte şi Arad repetă, a treia oară în acest sezon, celebrul „El Clasico” in baschetul feminin românesc, în timp ce Sf. Gheorghe îşi joacă şansa în faţa gazdelor de la CSU Alba Iulia.

Recomandările redacției