MedPharm Careers, cel mai mare târg de locuri de muncă din Europa în domeniul medical, revine în România cu sute de oferte de locuri de muncă în străinătate pentru medici, asistente, dentişti şi pentru alţi profesionişti din sănătate, în luna aprilie din acest an fiind organizate mai multe evenimente de acest tip în marile oraşe din ţară.

Potrivit unui comunicat al organizatorului, oferta locurilor de muncă pentru domeniul medical este pentru Marea Britanie, Germania, Elveţia, Franţa, Belgia, Norvegia, Suedia, Danemarca şi în alte ţări.

Agenda evenimentelor MedPharm Careers include seminarii şi workshop-uri despre oportunităţile de dezvoltare profesională în domeniul sanitar, dar şi posibilitatea de a participa gratuit la un curs de engleză medicală.

Reprezentanţii invitaţi să participe la târg sunt specializaţi în recrutare în domeniul medical. Aceştia vor răspunde la toate întrebările şi vor explica toate procedurile şi documentele necesare pentru a putea lucra în străinătate.

Primul eveniment va avea loc în Bucureşti, în data de 20 aprilie 2013, la Hotel Capital Plaza, următorul la Iaşi, în 21 aprilie 2013 (Hotel Ramada), Braşov – 22 aprilie 2013 (Hotel Ramada), Târgu Mureş – 24 aprilie 2013 (Hotel Continental), Oradea – 26 aprilie 2013 (Hotel Ramada), Cluj-Napoca – 27 aprilie 2013 (Hotel Golden Tulip), Timişoara – 28 aprilie 2013 (Hotel Timişoara).

MedPharm Careers este un târg de locuri de muncă din întreaga lume, unde sute de specialişti, exclusiv din domeniul sanitar, caută oportunităţi de a evolua şi a se dezvolta profesional. Sunt organizate peste 100 de evenimente pe an în toate marile oraşe europene.

 

Sursa: Agerpres Social

Recomandările redacției