cinemaCinema City, liderul pieței din România și cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrală și de Sud-Est demarează campania „Arad loves cinema“, primul proiect de amploare dedicat unui singur oraș.
Campania va consta în numeroase activități atât pentru adulți cât și pentru copii: „Cinemania” este un concept special creat pentru ca arădenii să beneficieze de reduceri consistente la prețul biletelor, urmat îndeaproape de „Cursa colecțio­narilor de filme”, prin care participanții vor putea câștiga premii instant pe baza unui număr prestabilit de ștampile obținute odată cu achiziționarea biletelor la film. Cei mai îndrăzneți cinefili sunt invitați să participe la „Parada filmelor“, unde vor putea petrece o zi întreagă alături de personajele lor preferate. Nu au fost uitati nici părinții, care își vor putea aduce copiii la activități de creație în spații special amenajate. Totodată, „Ziua iubitorilor de filme“ îi va surprinde pe pasionații de film cu multe surprize pregătite în cinematografele Cinema City. Anul filmelor la Arad se va încheia cu „Sărbătoarea filmului românesc“, un eveniment care va aduce cele mai bune filme românești pe marile ecrane. Despre Cinema City și despre evenimentele care vor avea loc a vorbit, în conferința de presă de ieri, Andrea Buda, director de marketing și PR Cinema City Ungaria și România. Aceasta spune că s-a ales Aradul, deoarece după București este orașul din țară care are două Ci­nema City. Unul la mall-ul Atrium Center și unul la mall-ul Galleria Arad.
Arădenii care doresc în acest weekend să meargă la film au prețuri speciale: 9 lei este biletul la 2 D, iar la 3 D preţu este de 11 lei.

Recomandările redacției