tucudeanFotbalistul arădean a depășit momentul mai puțin fericit din meciul cu Genk din campionat, când a fost eliminat. George Țucudean și-a adus contribuția la un prim gol în contul lui Standard în partida de verificare pe care formația lui Mircea Rednic a disputat-o în ieri după-amiază în compania „concetățenilor” de la Cercle Sportif Vise (liga secundă). Arădeanul a recentrat cu capul o lovitură liberă din lateral dreapta, iar colegul său, Koc, deschis scorul în minutul 9. Vizitatorii au egalat după numai un minut. Standard s-a impus cu 2-1, cu golul doi marcat în minutul 34 de Ezekiel.

În Belgia s-a încheiat sezonul regulat, iar după 30 de etape Standard Liege, unde joacă și Adrian Cristea, a prins ultimul loc care duce în play-off, al șaselea. Primele șase clasate din țara ce găzduiește unul din sediile Parlamentului European urmează să joace fiecare cu fiecare tur-retur. Standard începe luni, 1 aprilie, în deplasare la Brugge.
Revenind la George Țucudean, atacantul arădean împlinește 22 de ani pe 30 aprilie. Fiul lui Marius Țucudean, mijlocașul UTA-ei din anii 80-90, a jucat la Atletico, Gloria, UTA și Dinamo București. Cu dinamoviștii a cucerit Cupa României și Supercupa, ambele anul trecut.
George a bifat trei meciuri oficiale în tricoul trupei pregătite de Rednic, ratând ultimele două etape din cauza suspendării din meciul cu Genk. Pentru play-off, e bun de joc!

Recomandările redacției