mateiChiar dacă nu au fost excluşi din lot, cei trei utiști puşi la zid după prestaţia de la Mioveni nu par a avea zile ușoare la Arad. Adrian Marţian și-a manifestat din nou dezamăgirea față jocul lui Dan Matei, Cornel Ene şi Alex Capătă în disputa din judeţul Argeş, dar merge pe mâna lui Adrian Falub, care consideră că are nevoie de toți fotba­liștii din lot până în vară. „Ei sunt jucătorii UTA-ei şi trebuie plătiţi, indiferent că dansează, se plimbă sau chiar se antrenează. E responsabilitatea antrenorului. Dacă el consideră că mai are nevoie de vreunul dintre ei să-i bage în teren. Dacă nu, vom evolua cu alţi jucători pe care domnul Falub îi consideră mai în formă. Dacă ar fi avut o evoluţie foarte bună la Mioveni, credeţi că mai spuneam ceva de ei? Dar când joci cum joci, când ratezi aşa cum a făcut-o Capătă sau greşeşti în apărare, ce pot să mai spun?”, s-a exprimat patronul grupării arădene.
Acesta a avut o replică tăioasă şi când a fost întrebat dacă Alex Capătă şi-a revenit după accidentarea acuzată la începutul săptămânii: „Capătă? Cine e Capătă? L-am lăudat după un meci amical, dar mi s-a atras atenţia imediat că el e bun în amicale, dar nebun în oficiale…”
De partea cealaltă, Adrian Falub i-a luat apărarea veteranului Dan Matei: „Trebuie să se înţeleagă un lucru. Matei a făcut un meci foarte prost la Mioveni, dar el este un jucător care trăieşte din pregătirea fizică. Dacă nu e la parametri buni, el nu poate juca, pentru că are nevoie de forţă fizică. Un jucător tehnic poate să îţi rezolve o fază cu o pasă, un şut, dar Matei are nevoie de putere şi forţă. Iar după ce stai trei luni de zile fără antrenament, nu ai cum să ai aceste lucruri. Așa că, Matei atâta timp cât nu va fi bine din punct de vedere fizic, va juca slab”, a menţionat Falub, moment în care Marţian a replicat: „Să sperăm că nu va mai juca slab pentru noi …”

Recomandările redacției