prmPartidul România Mare a obţinut, în urma alegerilor locale din vara anului trecut, două posturi de consilieri locali în comuna Şicula.
Persoanele mandatate de către fosta conducere a PRM Arad să intre în legislativul local din Şicula sunt Viorel Oniţa şi Pavel Băculeţ. Vizavi de cei doi, au ajuns la condu­cerea filialei arădene a par­tidului mai multe sesizări şi nemulţumiri. Aceste lucruri ar putea avea consecinţe asupra activităţii celor doi aleşi.
Preşedintele PRM Arad, Nicu Cojocaru, spune că de activitatea consilierilor s-a plâns mai multă lume, iar acuzele ce îi vizează sunt date de faptul că fac, în anumite momente ca legislativul local să nu poată funcţiona. „Sunt învinuiţi că nu participă la şe­dinţele de consiliu local. Atunci când merg la şedinţe sunt mereu împotriva proiectelor şi duc un război de natură personală cu prima­rul comunei. Consiliul local trebuie să funcţioneze şi să nu fie obstrucţionat de interese care nu au legătură cu cetăţeanul”, ne declară Nicu Cojocaru, preşedintele PRM Arad.
Acesta a spus că a încercat să aibă discuţii cu cei doi consilieri, însă se loveşte de refuzul acestora. „Vreau să clarific situaţia şi să se ajungă la normal. Am în vedere ridicarea sprijinului politic pentru cei doi consilieri locali ai PRM din Şicula şi înlocuirea acestora cu oameni care doresc să facă treabă atât pentru partidul pe care îl reprezintă, cât şi pentru locuitorii comunei Şicula”, a mai precizat Nicu Cojocaru.
Încercările noastre repetate de a-i contacta pe cei doi consilieri ai PRM Şicula, aflaţi deocamdată în funcţie, au fost sortite eşecului.

Recomandările redacției