motVecine de clasament, echipele de la marginea Aradului s-au duelat pe sinteticul de pe „Șega” într-un meci fără miză prea mare. Asta s-a văzut și în desfășurarea confruntării, una săracă în evenimente și încheiată așa cum a început.
Prima fază interesantă a meciului a venit în minutul 12, când șutul lui Liga la colțul lung a fost respins de la colțul scurt de Trifoi. Gazdele au răspuns prin Moț, dar fostul atacant al lui CS Vladimirescu a tras de puțin pe lângă poartă.
Apoi, meciul a intrat într-un con de umbră. Jucătorii ambelor formații au greșit execuții simple la construcție, așa că fazele de poartă au lipsit cu desăvârșire. De abia cu 4 minute de final, am mai consemnat cu așa-zisă ocazie la incursiunea solitară a lui Junc, însă fotbalistul echipei vizitatoare a fost prea lent și până la urma defensiva Sînicolaului s-a repliat și a îndepărtat pericolul. 0-0, rezultat final.
Banatul: Trifoi – Gurban, Koncz, Oros,Domenyi –Szigedi, Țigan, Mureșan, Purdescu – Moț, Dolineanu. Au mai jucat: Geanîm, Vuia, Blaghi.
Aqua Vest:Brutyo – Sânt, Moisă, Liga, Savin – Bura, Ursoi, F. Arhilie, Olariu – Don, Gherasă. A mai jucat: Junc
Arbitri: Alexandru Gornic, Silviu Mocanu și Adrian Vasile. Observatori AJF: Dumitru Buică și Valer Mărginean
Denis Cico

Recomandările redacției