rugbyPărăsită în iarnă de o serie de jucători de bază şi „întărită” doar cu juniori din propria pepinieră, tânăra echipă pregătită de Ovidiu Şerban a debutat cu dreptul în noul sezon al Diviziei Naţionale de rugby. CSU Arad a dispus, ieri, cu scorul de 12-8 (7-3) de Bucovina Suceava, meci disputat pe un teren foarte greu, îmbibat cu apă. Arădenii s-au acomodat mai bine cu condiţiile de joc din Sânicolau Mic şi şi-au trecut în cont prima victorie stagională, la capătul unui meci atractiv. Pentru gazde au marcat Tomaşcu şi Florea, ambii autori a câte unui eseu, în timp ce Costandache a bifat o transformare. Replica moldovenilor a venit prin Flutur, eseu şi Creţu, care a transformat o lovitură de pedeapsă.
Ovidiu Şerban i-a trecut pe foaia de joc pe: Grindei, Dîngă, Tomaşcu, Floruţ, Cosacu, Pop, Maxim, Moraru, Afloarei, Constandache, Ghiur, Farcaş, Florea, Ţepurilă, Ciocan, Tiron, Olariu, Lionti, Burai, Bălţatu, Gabor şi Ene. În celelalte partide din prima etapă a Diviziei Naţionale s-au înre­gistrat rezultatele: Ştiinţa Petroşani – CS Năvodari 48-22, RC Bârlad – Stejarul Buzău 8-27 şi Poli Iaşi – RCM Galaţi 5-0 (neprezentare).
În runda următoare, programată pe 6 aprilie, CSU Arad se va deplasa la Năvodari. Rugbiștii arădeni nu au obiectiv în acest sezon, dar îşi propun să practice un rugby cât mai frumos şi să crească de la meci la meci.

Recomandările redacției