cristoforCristofor Alexandru, multiplu campion naţional de seniori şi fost component al lotului reprezentativ, şi-a încercat norocul la turneul piramidal de la Salonic, unde premiul cel mare valora 20.000. de dolari. Pugilistul pregătit de Adolf Ivanovici a fost oprit în semifinale, la capătul unui meci foarte disputat.
„În primul meci a trecut de un italian, apoi în semifinale a pierdut cu un german, dar la fel de bine putea câştiga şi el, pentru că a fost o luptă foarte disputată şi echilibrată în ring. Oricum, în final a câştigat favoritul gazdelor, un grec”, a relatat Ivanovici.
Cristofor a reuşit să se revanşeze în bună măsură la Cupa României de seniori de la Bacău, unde în limitele categoriei 91 de kilograme, a cucerit argintul. „Până în finală, a învins doi boxeri de lot naţional, pentru ca în ultimul act să fie oprit de arbitri. S-a supărat pe deciziile acestora şi a părăsit ringul în prima repriză. A mai concurat la 64 de kilograme şi Gheorghe Braşoveanu, care a pierdut la limită, la puncte, în sferturi, în faţa campionului naţional Bădulescu”, a afirmat Ivanovici.
Box Club Pecica îşi pune speranţe şi la Cupa României de tineret, care constă şi ca selecţie pentru europene. Spre Brăila se pleacă duminică, iar în ring vor urca Marius Nechifor şi Gheorghe Braşoveanu, la categoriile 60 şi 64 de kilograme.

Recomandările redacției