jandarmiSe împlinesc 163 de ani de la înfiinţa­rea Zilei Jandarmeriei Române. Cu aceas­tă ocazie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, se oficiază pe parcursul mai multor zile, o serie de evenimente dedicate aniversării acestei zile.
Săptămâna trecută, s-au organizat diferite competiţii sportive la care au participat jandarmii arădeni. Aceştia au concurat la tenis de masă şi de câmp, fotbal, cros şi şah. În aceeaşi perioadă, a avut loc şi competiţia „Cupa Presei la Tir”, la care au fost invitaţi să participe re­prezentanţi mass-media.
Astăzi de 2 aprilie, începând cu ora 11,00, pe platoul din faţa Palatului Administrativ, va fi organizat un punct de informare pentru cetăţenii arădeni, unde vor putea afla detalii despre o parte din tehnica şi echipamentele aflate în dotarea subunităţilor de jandarmi. „Miercuri, 3 aprilie, la sediul inspectoratului, se va desfăşura un ceremonial militar şi religios, manifestări la care sunt invitaţi să participe oficialităţi şi re­prezentanţi ai instituţiilor cu care Ins­pectoratul de Jandarmi Judeţean Arad cooperează şi colaborează”, a declarat Maior Emilia Fânaţă, Ofiţer Informare, relaţii publice şi cu publicul, al Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad.
În data de 4 aprilie, începând cu ora 11,00, se va organiza evenimentul „Ziua Porţilor Deschise”, care va avea loc la sediul inspectoratului din localitatea Vladimirescu. (C.G.)

Recomandările redacției