transportAu fost descoperite: un TIR, apar­ţi­nând unei societăţi din Aiud şi un alt tir, aparţinând unei societăţi din Sibiu. Ambele au fost depistate ca transporturi ilegale de material lemnos, având avizele de însoţire expirate.
În cadrul unei acţiuni organizate ieri, de către poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Nădlac au fost depistate două transporturi ilegale de material lemnos.
Poliţiştii au depistat pe DN 7, un ansamblul auto TIR aparţinând unei societăţi din Aiud, cu care se transporta cantitatea de 21,7 mc., cheres­tea (grinzi) lemn esenţă tare. Condu­- cătorul auto a prezentat la control un aviz de însoţire secundar expirat din data de 28 martie, astfel încât, în conformitate cu legslaţia în vigoare, societatea transportatoare a fost sancţionată contravenţional cu suma de 10,000 lei.
A fost depistat în trafic şi un ansamblul auto TIR, aparţinând unei societăţi din Sibiu, care transporta cantitatea de 16 m 3 frize stejar şi care avea avizul de însoţire secundar expirat din data de 01 aprilie.
Societatea a fost sancţionată cu amendă de 10,000 lei, iar materialul lemnos a fost reţinut în vederea confiscării şi predat în custodie la Ocolul Silvic „Iuliu Moldovan” Arad-Depozit Gater Pecica.
(C.G.)

Recomandările redacției