vladi„Vladi” continuă seria bună și reușește să ia un punct prețios după duelul cu Flacăra Făget, echipă ce a condus seria a IV-a aproape tot turul. Din nou terenul, transformat în veritabil câmp de luptă, a făcut ca principiile de bază ale fotbalului să fie reduse la minim, iar fiecare minge a fost jucată la maxim.
Tânăra trupă arădeană a luptat iar admirabil în fața unui adversar care a încercat să dicteze ritmul, mai ales prin Daminuță, marea speranță a fotbalului românesc de acum câțiva ani. Mijlocașul trimis la Făget să se regăsească a fost protagonistul celui mai important moment din prima repriză: timișenii au primit o lovitură de pedeapsă în minutul 23, dar Mitrea a parat execuția, îndeplinindu-și dorința de a bifa a treia partidă la rând fără gol primit.
Arădenii au avut și ei o șansă bună în minutul 30, Stănaia i-a așezat o minge lui Kocsis la 17 metri, iar șutul a fost scos de sub bară de Ostafie.
Scenariul a continuat și în actul secund. Făgetul a dorit să împingă jocul, dar tabăra arădeană s-a ținut tare pe picioare. Mitrea a mai avut câteva intervenții bune, „Vladi” a ajuns şi ea în careul Făgetului, însă vizitatorii s-au baricadat și punctele s-au împărțit. Pentru arădeni, poate fi consolidarea noului început.
Vladimirescu: Mitrea – Bobeiciuc (55 Horvath), Ciobanu, Tudoroiu, Istin – Drăgan, Iancu, Dobai, Kocis – Stănaia – Rob. Szabo (70 Purece).
Făget: Ostafie – Ștefanovici, Secota\, Ciobai, Tuculea – Semenea (46 Marcu), Briciu, Daminuță, Palkovacs – Speroni, Silaghi.
Arbitri: Andrei Mateș – Radu Herția, Mihaela Iacobuță (toți Cluj). Observatori: Ion Velea (Craiova), Dan Miholcea (Bocșa).

Recomandările redacției