autobuzeÎn decursul acestor zile, au avut loc acţiuni ale poliţiştilor pentru prevenirea accidentelor rutiere şi în rândul şoferilor de autovehicule de trans­port de persoane.
Poliţiştii Serviciului Rutier au organizat în data de 4 martie, o acţiune pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere în care sunt implicate autovehiculele de transport de persoane.
Au fost controlate 259 de astfel de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 145 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 53,200 lei. Au fost reţinute 2 permise şi 2 certificate de înmatriculare pentru lipsa verificării tehnice periodice.
În cadrul acţiunii a fost depistat Ovidiu C., de 23 de ani, din Lipova, care a condus un autoturism marca BMW, pe DN 7, în localitatea Mândruloc. La veri­ficările efectuate s-a constatat că autoturismul este neînmatriculat având numerele de înmatriculare expirate.
Poliţiştii l-au depistat şi pe Avram D., de 53 de ani, din Şagu, care conducea pe DN 69, un autoturism marca Opel Astra având numerele de înmatri­culare expirate.
Pe numele celor doi conducători auto au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.
Claudia Gavra

Recomandările redacției