irimiaEchipa din Pâncota era singura din seria a V-a care nu cunoscuse înfrângerea pe teren străin în acest sezon. Același statut l-a avut și FC Hunedoara, până în a doua etapă a returului, liderul capotând tocmai pe terenul pe care Șoimii l-au părăsit sâmbătă învinși, la Satu Mare.
Meciul a fost decis de reușita specta­culoasă a lui Petrică Dragoș, fostul component al defunctei ACU Arad, care a prins un șut de excepție în minutul 7, bară-gol. În rest, a fost un „meci echilibrat. Irimia (n.r. în sezonul 2005-2006 portarul arădean a apărat buturile Olimpiei în liga secundă) a mai scos două ocazii ale lor, iar noi am irosit două șanse mari în minutele 50 și 72, prin Huțanu, respectiv Burian, ambii în situație de singuri cu portarul. A fost posesie mai multă de partea noastră, dar s-a terminat 1-0 pentru ei”, a povestit Dan Cuedan.
Antrenorul alb-negrilor a folosit următoarea formulă la Satu Mare: Irimia – Vițu, Lengyel, Lung, Filaret – C. Rus (46 Uibariu), Nistor (30 A. Mihai), A. Pavel, Copil (55 Bulzan), Huțanu – Burian (74 Morar).

Recomandările redacției