sculiciCS Vladimirescu poate încadra la capitolul pozitiv egalul de pe propriul teren cu Flacăra Făget. Arădenii sunt la al treilea meci fără gol primit, „dar, din păcate, e și al doilea în care nu marcăm. Nu cred că se putea mai mult acum, având în vedere condițiile în care s-a jucat și adversarul întâlnit”, a remarcat antrenorul Cristian Sculici.
La fel ca și în precedentele meciuri disputate pe teren propriu în 2013, suprafața de joc a fost la limita practicabilității. Primăvara vine mult prea greu în Arad, însă băieții de la Vladimirescu par a se fi obișnuit cu fotbalul transformat în luptă în noroi. „Nu se poate spune neapărat că ne avantajează un așa teren, și jucătorii noștri sunt tehnici și avem și handicapul lipsei de experiență. Cel puțin acum am fost dominați ca forță, iar la Făget s-a evidențiat Daminuță, care a ținut mijlocul terenului și a agățat toate mingile. Una peste alta, avem un punct muncit și meritat, pentru atitudinea jucătorilor”, a adăugat tehnicianul roș-albaștrilor.
În cinci jocuri, „Vladi” a strâns 5 puncte, exact atâtea câte avea în cont la finalul turului. Și dacă în iarnă se încerca cel mult o ieșire onorabilă din scenă, acum se pot contura ceva spe­ranțe, deși Sculici n-a dorit să se lase dus de val: „Urmează o serie de trei jocuri teoretic mai accesibile, cu Rovinari, Craiova, Mătăsari. Nu vrem să facem calcule, vrem să adunăm puncte ca să avem ce calcula”.

Recomandările redacției