pancotaȘoimii Pâncota și Național Sebiș sunt conectate la derby-ul de azi. Cu toată prietenia dintre cele două conduceri, pe teren e așteptat o încleștare puternică, cum a fost și cea din tur, chiar dacă atunci golurile au lipsit.
„Într-adevăr, întâlnim o echipă prietenă, având în vedere relațiile dintre mine sau domnul primar Retter cu Gheorghe Feieș. Dar în teren va fi altceva! Ne așteptăm la un meci dârz. Sperăm să ne ajute și vremea, ca pe teren să asistăm la un adevărat spectacol. Suntem bine pregătiți, l-am recuperat și pe Suciu, absent din motive medicale la ultimele confruntări, și ne dorim mult o victorie”, a anunțat Pavel Piroș, președintele gazdelor confruntării de după-amiază.
Mihai Petcuț n-a dorit să creeze presiuni în plus. „Nu se dau 4 puncte, atâta doar că sunt ambiții, normale, la nivel de conducere, plus că ne ştim bine unii pe alţii – eu am fost antrenor la Pâncota, Cue a pregătit Sebișul, iar mai mulți jucători au fost în ambele tabere. Cei mai buni să câștige! Noi avem un singur obiectiv, să câștigăm următorul meci, tot așa gândim și săptămâna viitoare, când întâlnim Dejul. Mi-aș dori să se joace în limita fair-play-ului și să arătăm că suntem arădeni. Sper să câștigăm noi, bineînțeles”, a spus antrenorul Sebișului.
Naționalul se confruntă cu pro­bleme de lot: Botiș, Mohamed și Budur nu s-au putut antrena toată săptămâna din motive medicale, iar Albert e suspendat.
„Ne-a prins rău meciul din acest punct de vedere, dar cine intră pe teren trebuie să-și facă treaba”, a punctat Mihai Petcuț.

Recomandările redacției