crisulsebLucian Ciba avertiza asupra pericolului ca echipa sa să piardă la scor confruntarea de vineri după-amiază de pe terenul ocupantei primului loc. Lipsiți de aportul lui Răzvan Fritea – suspendat – combinata Europa – Criș a părut victimă sigură încă din startul confruntării, controlat total de gazde.
Bier a reluat puțin cu capul peste poartă, iar Suciu a ratat de puțin ținta. Mi­nutul 13 a adus eliminarea lui Flavius Băd, care a avut o intrare extrem de periculoasă asupra lui Cuciula. Din acel moment, misiunea formației de pe Crișul Alb devenea imposibilă. Suciu și Robert Cristian s-au întrecut în ratări, dar Făgărășanu a fost mai pragmatic și a deschis tabela cu un șut în vinclu (min. 36). Cu două minute înainte de pauză, același atacant al gazdelor a făcut dubla după o centrare a lui Cristian.
Repriza a doua a început sub aceleași auspicii, cu gazdele atacând furibund poarta lui Rusu. Iar în decurs de doar două minute, Hunedoara s-a dus la 4-0. În mi­nutul 61, Vârtan a centrat la colțul lung, de unde Pepenar a reluat sub bară, pentru ca la faza imediat următoare, Suciu să scape singur și să îl execute pe Rusu cu sânge rece. Până la final s-a mai consemnat un singur eveniment notabil și anume eli­minarea fundașului stânga al celor de la Hunedoara – Trășcan pentru injurii aduse arbitrului.
Așadar, Europa Crișul Chișineu-Criș a pierdut fără drept de apel o partidă pe care au jucat-o aproape în totalitate cu un om în minus.
Formații:
Hunedoara: Dragotă – Vîrtan, Cuciula, Bier, Trăşcan – Găceanu (min. 75 – Vișan), Vajda (cpt.) (min. 84 – Roiu) – R. Cristian, Făgărăşanu, Pepenar (min. 67 – Lintaru) – Suciu (min. 67 – I. Radu).
Europa Chișineu Criș: Rusu – V. Fritea, Man, Toseschi (cpt.), Condrea (min. 67 – Loga) – Hîrciagă, Cl. Ban, Contor (min. 54 – Circov), Apetri – Bucur, Băd.
Arbitrii: Marius Omuţ (Oradea). Asistenţi: Ciprian Fiter (Oradea) şi Cristian Bologan (Ştei).

Recomandările redacției