abiodunGruparea arădeană de ligă terță e pe punctul să-și consolideze linia mediană cu un jucător apreciat în zona vestică. CS Vladimirescu a bătut palma cu nigerianul Abiodun Olayeni, ultima dată component al colegei de serie Flacăra Făget.
Africanul e născut pe 10 octombrie 1990 în Lagos, iar în România a mai jucat la Jiul Petroșani și FC Școlar Reșița. La Făget a ajuns anul trecut, despărțindu-se de echipă în urmă cu câteva săptămâni. Abidoun, care poate fi folosit pe ambele benzi, a debutat pentru Vladimirescu într-un amical disputat la Zimandu Nou în compania echipei locale, și a reușit două goluri. „Va semna cu noi”, a confirmat Ovidiu Coman, directorul sportiv al arădenilor. „Scorul a contat mai puțin, ne-am impus la diferență mare, a contat să bifăm un antrenament bun pe un teren bun, după ce toate etapele de până acum le-am disputat în con­diții grele. A fost o repetiție reușită pentru etapa viitoare, când întâlnim Jiul Rovinari”, a adăugat Coman. Printre marcatorii lui „Vladi” s-au mai numărat Păcurar (2) sau Purece.
Cristi Sculici și Marius Ciubăncan au început cu Bak – Bobeiciuc, Ciobanu, Tudoroiu, Iancu – Drăgan, Purece, Dobai, Abiodun, Kocsis, Păcurar. Pe parcurs, au mai intrat Vancea – Rol. Szabo, Istin, Onețiu și Nol.

Recomandările redacției