serbanÎn nota deja obişnuită, Ovidiu Şerban a fost un car de nervi pe marginea terenului la meciul cu Poli Iaşi. Deşi era conştient de forţa adversarei, motiv pentru care la început miza pe doar 10-15 % şanse de victorie, antrenorul celor de la CSU Arad a stat cu gura pe jucători pe tot parcursul jocului. De reproşuri nu a scăpat nici centralul Niţulescu, căruia i-au fost contabilizate destule scăpări de-a lungul partidei.
„Un meci în care Iaşiul nu a arătat nimic, dar arbitrajul a lăsat de dorit. Eu nu zic că a ţinut cu ei, dar vă pricepeţi şi voi la rugby, aţi văzut ce am văzut şi eu. Ba mai mult, era să nu mă lase nici să joc, pe motiv că aveam cinci jucători sub 18 ani. Într-adevăr, la linia I nu am voie să îi folosesc, dar în rest pot juca cu ei. S-a văzut, avem o echipă tânără, în formare iar lipsa de experienţă se vede clar. Sperăm însă să creştem odată cu fiecare meci”, a comentat tehnicianul arădenilor. Pe Şerban cel mai mult l-au supărat actele de indisciplină ale elevilor săi, unul dintre ele putându-se solda chiar cu o accidentare gravă, la intrarea inconştientă a lui Costandache.
„Au fost foarte indisciplinaţi astăzi, eu nu tolerez aşa ceva la echipă. Nu ştiu dacă vor fi pena­lizări financiare, dar dacă mai continuă, mie nu îmi place să fac aşa rugby. I-am văzut eu cum au lovit, cum au fost irascibili, ştiu că vor să câştige, dar să o facă pe teren, nu cu măgării”, a punctat Şerban.

Recomandările redacției