lupteClubul arădean a furnizat surpriza primei etape din cadrul Superligii Naţionale de lupte greco-romane pe echipe. Disputată la Bucureşti, runda inaugurală a fost dominantă de elevii lui Spiridon Stanciu, care au acumulat 56 de puncte, faţă de 53 şi 52, câte au totalizat principala favorită la titlu, Steaua, respectiv campioana en-titre, Dinamo. La întrecerea din Capitală au mai participat alte cinci echipe: Metrorex București, CSM Slatina, CSM Suceava, CSM Piteşti şi Danubio Tulcea.
Pentru CS Astra au punctat Florin Mocanu, Dorin Pârvan, Laurenţiu Macarei, Cristian Vaginiuc, Iulian Grăjdan, Sebastian Agrigoroşoaiei, Andrei Dudău, Alex Anton, Ilie Cojocaru şi Tiberiu Barbazan, toţi clasaţi pe podium.
A doua etapă a campionatului naţional este programată la Arad, iar la finalul a trei runde de calificare, primele patru clasate acced la turneul final. CS Astra Arad vrea să repete performanţa de anul trecut, când a devenit campioană pe echipe la nivel de juniori şi vicecampioană naţională de seniori.

Recomandările redacției