poloSfertul de finală dintre AMEFA Arad şi Sportul Studenţesc a fost dus până la meciul decisiv, băieții lui Cristian Cosma reușind să repare în Ca­pitală eșecul suferit în propriul fief. Astăzi, la Arad, ar fi trebuit să se joace confruntarea care stabilea echipa pătrunsă în careul de ași al României, dar bucureştenii au transmis că nu se vor prezenta la meci din motive care țin de bucătăria lor internă.
În această situație, arădenii câștigă la „masa verde” și se pregătesc pentru meciurile care decid ierarhia finală a Superligii Naționale! De acolo, indiferent ce se întâmplă, Cristi Cosma și ai săi au asigurată prezența în sezonul viitor al Cupelor Europene! În urmă cu doi ani, AMEFA juca în Euro Cup, fosta competiție desfășurată sub titulatura LEN Trophy.
Până atunci, în semifinale, arădenii dau piept cu campioana en-titre, CSM Oradea. Primele jocuri vor avea loc la Oradea, pe 21 şi 22 aprilie. Apoi vin următoarele două meciuri, la Arad, pe 27 şi 28 aprilie. Dacă ar mai fi cazul, un ultim meci decisiv ar urma să aibă loc la la Oradea, pe 2 mai.
Cealaltă semfinală o joacă Steaua și Dinamo.
Finala sezonului Superligii Naționale are loc conform sistemului cel mai bun din 7 meciuri, programate după cum urmează: 11-12 mai, 18-19 mai, 22 mai, 25 mai şi 29 mai.

Recomandările redacției