baschetRaportul dintre Universitatea Goldiș ICIM și CSM Satu Mare a devenit egal în urma confruntării a doua, încheiată cu victoria echipei lui Dan Fleșeriu. Cu Părău şi Freeman în formă excelentă, cu Whittington bună la recuperări şi cu Drye mult peste ce a arătat la Arad, CSM-ul a egalat la general, iar calificarea va fi tranșată miercuri seară, în fieful galben-albastrelor.
„Ne-am apărat din minutul 5 până în minutul 15. Cam atât. Nu s-a terminat nimic, trebuie însă să fim foarte atenţi. Cântăm la un instrument cu coarda foarte întinsă, sub presiune, pentru ca nu cumva să nu plesnească coarda. Dar trebuie să ne valorificăm avantajul terenului propriu. Am încredere în fete”, a spus antrenorul Dan Moraru după meciul încheiat cu 65-57 în favoarea CSM-ului. În contul Aradului au punctat Givens 22, Bartee 12 (2×3), Risper 8, LaPlante 7, Brosovszky 6 (2×3) și Wirth 2.
Nici cealaltă semifinală a Ligii Naţionale nu are încă un câştigător. La Alba Iulia, CSU din localitate a învins cu 81-79 (43-43) pe CSM Târgovşite, egalând la general. Meciul decisiv se joacă lângă Turnul Chindiei.
(R.R.)
(Foto: Bogdan Samoilenco)

Recomandările redacției