tenisEchipa feminină de tenis de masă a CSM Arad a pierdut în dublă manşă semifinala Superligii Naţionale, 1-5 şi 4-5 cu Hidroconstrucţia Slatina, astfel că arădencele vor lupta pentru medalia de bronz, cel mai probabil împotriva timişenelor de la Dumbrăviţa.
După ce a pierdut la scor în manşa tur, echipa pregătită de Cristian Dodean s-a prezentat mult mai bine în returul de la Arad, câştigat la limită de oltence. Faţă de primul joc, locul Andreei Fistyulof a fost luat în echipă de Alexandra Schreiber, în timp ce greul a fost dus tot de Bernadett Balint şi Bianca Crişan, care au şi adus punctele Aradului.
„Am făcut un meci mult mai bun în retur, dar nu am putut emite pretenţii la calificarea în finală. Echipa din Slatina s-a dovedit mult prea puternică, cu trei jucătoare de lot naţional. Acum nu ne rămâne decât să luptăm pentru bronz”, spune Cristian Dodean. Balint şi Crişan, însoţite de antrenorul coordonator, vor efectua în perioada 14-20 mai un stagiu în Austria, la Academia Werner Schlager, după care vor pleca cu lotul naţional la Openul Poloniei.

Recomandările redacției