accidentPe pasajul de la Micălaca a avut loc un accident în care au fost implicate trei maşini. În aceste condiţii, traficul rutier a fost blocat timp de câteva ore. În urma accidentului trei persoane au fost rănite. Echipajele de la Poliţie şi Ambulanţă s-au deplasat de urgenţă la faţa locului. O victimă a fost transportată la spital, iar celelalte două persoane, care au fost rănite uşor, au refuzat să fie duse la o unitate medicală pentru a fi consultate.
Marţi seara, în jurul orei 21, două maşini (Peugeot şi Ford Focus) s-au ciocnit frontal pe pasajul care se află în construcţie şi pe care se circulă doar pe două benzi, în dublu sens. În timpul unei depăşiri neregulamentare, Peugeot-ul a intrat în coliziune cu Fordul, care circula regulamentar. A treia maşină, marca Dacia, care, de asemenea, se deplasa în mod regu­lamentar şi care se afla în spatele autoturismului Ford, a intrat în coliziune cu acesta din urmă.
„Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a stabilit ca Saveta G., de 37 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism Peugeot pe pesajul rutier din Micălaca, a efectuat o depăşire neregulamentară, moment în care, maşina a intrat în coliziune cu un autoturism Ford Focus, condus regulamentar din sensul opus de catre Nicolae T. În urma coliziunii, autoturismul Ford a fost proiectat într-un autoturism marca Dacia”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber.
Saveta G. a fost rănită şi a fost transportată la spital pentru tratament şi investigaţii medicale. Traficul de pe pod a fost reluat de îndată ce au fost ridicate maşinile avariate de pe carosabil.
Claudia Gavra

Recomandările redacției