sebisNațional Sebiș a început bine returul sub comanda lui Mihai Petcuț, rămânând neînvinsă până la deplasarea de la Hunedoara. Alb-albaștrii au revenit în grafic cu Sighetu Marmației, însă ultimele două etape au adus tot atâtea înfrângeri și, din păcate, niciun gol marcat.
Cei de pe malul Crișului Alb merg acum pe terenul celor de la Sănătatea Cluj, cu amintirea electrizantului final de meci din tur. „Conduceam cu 4-1 în minutul 83, dar am primit două goluri în două minute, iar spre sfârșit ne-a fost puțin frică să nu ratăm victoria”, a rememorat mijlocașul Bogdan Bozian. „Acum am pierdut două me­ciuri, dar acasă, cu Dejul, chiar am făcut un joc bun, am pasat, am dus mingea în fața porții. Dacă jucăm la fel, cei de la Sănătatea nu au cum să ne bată, e imposibil să nu venim cu punct sau puncte. Nu suntem prea departe de locul 10, iar un rezultat bun ne-ar putea oferi liniște”, a apreciat fotbalistul Naționalului.
Vlad Botiș lipsește în continuare din efectivul Sebișului, care ar putea începe meciul cu Sănătatea în formula Soltesz – Jude, Albert, Buta, Suslak – Avădanei, Rodrigo – Coțan, Bozian, Mohamed – Ceaca.

Recomandările redacției