pecicaPecicanii n-au pierdut niciun meci în 2013 și sunt tot mai aproape să-și atingă obiectivul. Băieții lui Dorin Peii s-au impus și în Aradul Nou, luând toate punctele deși junii lui Dorel Mutică au lovit de două ori bara!
Prima ocazie a meciului au avut-o oaspeţii în minutul 3, şutul lui Nadiu de la 35 de metri a trecut milimetric pe lângă vinclul porţii lui Cioară. Apoi, în minutul 25, oaspeţii au mai irosit o şansă prin Gornic, al cărui şut a fost respins în corner de goalkeeperul gazdelor. În minutul 33, au apărut în atac și utiştii: Miron a primit o centrare perfectă de la Fekete, dar reluarea a lovit doar transversala şi s-a intrat cu scor alb la pauză.
Nu au trecut multe minute de la reluare și Progresul avea să deschidă tabela: în minutul 52, Trif a profitat de o neatenţie în defensiva gazdelor şi a înscris cu un şut pe jos la colţul lung. 0-2 s-a făcut peste doar două minute, Cioară a respins greşit un balon și acelaşi Trif a înscris cu o „scăriță”. Pecicanii nu s-au oprit și Gornic a punctat cu exteriorul din careu pentru un neverosimil 0-3 (min. 67). În replică Miron a mai lovit odată bara, de această dată cu capul, anticipând „golul de onoare”. Noul intrat Dani Bulza a obținut un penalty, iar Bej nu a greșit de la punctul cu var, 1-3 scor final.
UTA II: Cioară – Er. Wild, Varga, Cerna, Munteanu – Fekete, Bej, Raţ, Gavriş – Toda Miron. Au mai jucat: Goia, Gliguţa, Vlad, Bulza.
Pecica: Grozav – Bărbos, Şiclovan, Nadiu, Vaslica – Baicu, Gh. Ponta, Arsene, Pop – Trif, Gornic. Au mai jucat: Mureşan,Vereş, Grăjdean.
Arbitri: Mircea Ardelean – Ciprian Mocan, Valentin Gheorghe. Observatori AJF: Dănuț Ologeanu, Gheorghe Vaczi
Denis Cicortaș

Recomandările redacției