pacurarEchipa lui Cristi Sculici și Marius Ciubăncan a reușit a doua victorie a sezonului în Oltenia, în fieful primei echipe aflată în cursa de urmărire a unui loc de menținere. Roș-albaștrii sunt, astfel, la al cincilea rezultat pozitiv consecutiv și, cu toate că rămâne în continuare infernal de grea, încercarea de salvare nu mai e o simplă himeră.
Arădenii au început mai greu, dar, după un sfert de oră, și-au dat seama că Apă Craiova poate fi controlată. „Vladi” a preluat controlul, a trecut cu bine peste șocul unei ocazii mari a gazdelor (Copilescu a ratat din careul mic în minutul 27) și putea termina repriza în avans: în minutul 44, Abiodun i-a centrat perfect lui Păcurar, care, cu poarta goală, a greșit șutul!
Atacantul s-a revanșat rapid după ce a ieșit din vestiare: în minutul 52, fotbalistul cu execuții surprinzătoare a scăpat pe contraatac, a driblat fundașii centrali ai Craiovei și a trimis în plasă cu sânge rece.
„Apoi, ne-am apărat. Pe contraatac am mai avut niște ocazii, importante sunt cele trei puncte cu valoare de şase. Vreau să-i felicit pe băieți, nu multă lume ne-a dat șanse aici, dar iată că se face o echipă frumoasă. Chiar dacă mulți sunt foarte tineri, cu răbdare, vor reuși”, a spus Cristi Sculici.
Vladimirescu: Mitrea (90 Bak) – Bobeiciuc (25 Ciubăncan), Ciobanu, Drăgan, Istin – Kocsis, Dobai, Purece (85 Cherciu), Stănaia – Abiodun, Păcurar

Recomandările redacției