A încercat să scape de pedeapsa primită în Germania, dar l-au prins la graniță

0
222

După ce a reușit să pună pe jar autoritățile germane, un român s-a hotărât că e momentul oportul să se întoarcă în țară. Fără a avea vreun gând de a-și ispășii pedeapsa pe care autoritățile din Germania i-au dat-o, un român și-a făcut bagajele, a urcat în mașină și a plecat la drum, spre casă.

După ce a parcurs aproximativ 1.000km fără să întâmpine probleme, acesta a ajuns față în față cu polițiștii români de la granița țării. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota l-au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat căutat de autorităţile din Germania, pentru săvârșirea de infracţiuni contra proprietăţii.

Toate acestea s-au întâmplat miercuri, în data de 21 august 2019, în jurul orei 20.10, în Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota unde bărbatul s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră.

Bărbatul, cetăţean român P.F., în vârstă de 45 de ani, domiciliat în municipiul Bucureşti a fost prins

în urma efectuării verificărilor specifice. La scurt timp după ce a predat actele, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile din Germania, un mandat european de arestare, pentru săvârșirea de infracţiuni contra proprietăţii.

Așadar, după cele constatate de către autorități, bărbatul în cauză a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.