A murit Karl Lagerfeld, designerul Chanel, la 85 de ani

0
252

A murit Karl Lagerfeld, astăzi, 19 februarie 2019, conform mirror.co.uk. Designerul Chanel avea probleme de sănătate și astăzi a fost găsit mort. Este doliu în lumea modei.

Cine a fost Karl Lagerfeld 

La 14 ani, se află într-un oraș nou, încercând să-și croiască un viitor. Din când în când, mai primea vizite din partea tatălui, care avea un birou la Paris. A locuit într -un hotel o bună bucată de vreme, apoi alături de o prietenă de familie. Primul lucru pe care și l-a cumpărat a fost o pereche de ochelari. Mama să îi interzisese să poarte așa ceva, când a mărturisit că nu vede bine la tablă, și i-a pus în vedere că „toți copiii cu ochelari sunt urâți și fiul ei nu va purta niciodată așa ceva, obligându-l să stea în prima bancă. Purta gulere înalte, așa cum se obișnuise din copilărie, după modelul tatălui său, a cărui ținută i s-a părut mereu extrem de chic „față de ceilalți părinți tineri nestilati ai altor copii”. Voia să se facă ilustrator, caricaturist sau să se apuce de animație. Știa germană , engleză , franceză și italiană , pentru că a avut ocazia să studieze în particular înainte de a merge la școală, plus că a avut parte de o familie poliglotă.

Karl Otto Lagerfeld (n. 10 septembrie 1933, Hamburg – 19 februarie 2019) este un designer vestimentar, designer, fotograf și costumier german. Este unul dintre cei mai importanți creatori de modă ai sfârșitului de secol XX. A colaborat cu o multitudine de case de modă, printre care Chanel dar și Chloé sau Fendi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.