A rezolva problemele rapid este ceva firesc la Chişineu-Criş

0
127

A rezolva lucrurile prompt este un atribut, din păcate, destul de rar prin România. Cumva această stare de fapt, de a tergiversa şi a amâna lucrurile a intrat în sfera banalului. Iată însă că mai sunt şi… excepţii. Iar una s-a întâmplat la Chişineu-Criş. Unde chestiunile se rezolvă rapid.
„I-am obişnuit pe angajaţii şi colaboratorii noştri că sarcinile trebuie făcute cât mai rapid în folosul cetăţenilor. Consider asta un semn de respect pentru comunitatea care-şi plăteşte taxele şi impozitele şi o stare de normalitate“, a spus Gheorghe Burdan, primarul oraşului Chişineu-Criş. Chiar în aceste zile o întâmplare care s-a petrecut în acest oraş vine să întărească cele afirmate de primar. În oraş stătea un cetăţean pe nume Iosif Balaj, de 46 de ani cu o situaţie foarte dificilă şi care nu avea pe nimeni. Omul  are probleme de sănătate şi a fost internat în unitatea spitalicească de la Mocrea. De acolo a plecat pur şi simplu pe jos şi a ajuns la Chişineu-Criş. „Este un om (Iosif Balaj -n.n.) în nevoie şi l-am rugat pe comisarul Marius Trif, şeful
Poliţiei oraşului să se ocupe de caz. Omul a fost luat în aceeaşi zi şi dus la Centrul de recuperare de la Vărădia de Mureş. Problema a fost rezolvată rapid şi ţin să-l felicit pe această cale pe comandantul Trif pentru promptitudinea de care a dat dovadă “, a punctat primarul Burdan. De fapt asta e starea de normalitate, care ar trebui să  domnească nu doar la Chişineu-Criş, ci peste tot în această ţară.
(G.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.