„ABC-ul afacerii tale”, un real succes

0
225

Cel mai mare eveniment de business din Arad, „ABC-ul afacerii tale”, a fost un adevărat succes. Organizatorii, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, Asociația Arad 24, BrainiAd Marketing și Point Event au reușit să asigure, la EXPO Arad, prezența unor cunoscuți speakeri care au vorbit despre teme importante care trebuie avute în vedere atunci când faci afaceri. Anabela Luca, Lia Lucia Epure, Luminița Țundrea, Magicianul Lorenzo-Cristian, Bianca Dăncilă, Paul Ardeleanu, Adrian Bădescu, Paul Bărbulescu au susținut prelegeri interactive de mare interes pentru asistența formată din oameni de afaceri, reprezentanți ai unor ONG și ai unor instituții publice. ABC-ul afacerii tale va fi urmat de organizarea unui club de business, dedicat mediului de afaceri din Arad. „Consecvenți ideii noastre de a ne manifesta, ca și Cameră, drept un liant și un catalizator pentru mediul de afaceri din zonă, ne-am implicat în acest proiect care s-a dovedit a fi o reușită. Dorim să continuăm pe aceeași linie prin organizarea de activități similare, inclusiv a unui club de afaceri, bazându-ne pe expe­riența acumulată până în prezent”, a declarat Tiberiu Ciul, director general al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.
Partenerii manifestării „ABC-ul afacerii tale” au fost GripAds, adLemonade, Speakers Club, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, KissFM, Țundrea și Asociații, Medici’s Timișoara, Magicianul Lorenzo- Cristian și TenCasa.
Acțiunea a beneficiat de sponsorizări din partea Auto­Schunn, Inversolar, Zoltan De­sign, Kling Consulting, Voest Alpine, MedLife, Vivalia, CLGWEST, C.N.I.P.M.M.R. Arad, Perla Harghitei, Hostess Events, ADN Concept, ROMCOM, SysAdmins.ro, Ciprian Petcuț Photography, Planet Bowling.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.