Activități de prevenire, în acest sfârșit de săptămână

0
118

Polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au fost prezenți, în weekend, pe raza localității Hălmagiu alături de polițiștii Secției nr. 10 Rurală Gurahonț și cei ai Postului de Poliție Hălmagiu, în baza Programului Național de Prevenire.

Activitățile preventive s-au desfășurat pe parcursul a două zile – vineri și sâmbătă, atât cu elevii Liceului Tehnologic „Moga Voievod” Hălmagiu cât și cu cetățenii, în piața din localitate și pe șoselele adiacente.

Temele abordate de polițiști au fost prevenirea accidentelor rutiere, efectele consumului de alcool, urmărite conducerii sub influența alcoolului și/sau substanțelor victimizarea minorilor precum și necesitatea portului centurii de siguranță, în contextul acțiuii TISPOL „Seatbelt”, care se încheie azi.

Acțiunea polițiștilor a fost bine primită de cetățeni, care au beneficiat de sfaturile polițiștilor mai tineri și a celor cu experiență. Aceste activități vor fi desfășurate de polițiștii de prevenire pe tot parcursul anului 2019, atât în municipiu cât și în județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.