Actualitate bătană, pe scurt

0
212

micurescu micurescu1 (2) micurescu1 (3) micurescu1 (4) micurescu1 (5) micurescu1 (6) micurescu1 (7) micurescu1 (8) micurescu1 (9) micurescu1 (10)Inaugurare drum. În această săptămână, mai precis joi, se va inaugura cei 3,6 km de drum comunal ce a primit covor asfaltic. Este vorba de drumul DC 80, Țela-Bulci. La inaugurare sunt așteptați reprezentanți la vârf din partea Consiliului Județean Arad, senatorul Traian Igaș, reprezentați ai proiectantului, executantului, Inspecției în Cons­trucții și ai administrației locale, firește.
Investiție originală. La Bata un localnic a făcut o investiție aparte. Întors în sat după o perioadă în care a muncit în străinătate, acesta s-a hotărât să investească în creșterea unui arbore cu evoluție rapidă, numit paulownia. După premiera realizată cu plopii energetici, Bata este în pragul unei alte premiere.
Tabăra „Bata 8“. A opta ediție a cunoscutei Tabere de creație de la Bata s-a desfășurat și anul acesta la cunoscuta pensiune „La Badea Ion“. În perioada 15-21 iunie aici s-au întâlnit un număr de pictori consacrați din țară și din străinătate, frumoasă zonă a Batei fiind un generos subiect de inspirație pentru viitoare opere ale acestora.      (F.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.