Adrian Todor: „Administraţia Falcă şi-a bătut joc de arădenii care au mers de 1 Mai pe Ştrandul Neptun”

0
82

Deputatul PSD Arad Adrian Todor se arată revoltat de situaţia creată pe Ştrandul Neptun în data de 1 Mai, atunci când mai mulţi arădeni s-au văzut nevoiţi să plătească taxa de intrare deşi se anunţase că se va putea intra gratuit. De gratuitate au beneficiat însă arădenii care știau de anunțul făcut de Administrația Falcă și au insistat să fie lăsați în zona bazinelor fără bani, așa cum au promis autoritățile locale. Cei care nu au știut, au fost buni de plată.
„Situaţia este una revoltătoare şi arată batjocura autorităţilor locale la adresa arădenilor. Administraţia Falcă se lăuda în presă că arădenii vor putea intra gratuit pe ştrand în data de 1 Mai, în zona bazinelor. Cei care au mers acolo au avut surpriza neplăcută să constate că trebuie să plătească bilet de intrare. Situaţia a durat câteva ore, unii arădeni plătind bilet, iar alţii nu. Cred că acest mod de lucru, anume acela de a-i păcăli pe oameni trebuie sto­pat, iar cei vinovaţi de situaţia creată trebuie traşi la răspundere”, spu­ne deputatul Adrian Todor.
Acesta consideră că Gheorghe Falcă şi administraţia pe care o conduce nu ar fi trebuit să se laude cu intrarea gratuită dacă ştiau că nu o pun în practică.
„Gheorghe Falcă doar s-a lăudat în presă cu această gratuitate, dar oamenii care au ajuns pe ştrand şi au dorit să intre în zona bazinelor au plătit. Cinstit ar fi fost ca această gratuitate anunţată să fie aplicată tuturor. Dacă nu s-ar fi dorit intrarea liberă, atunci nu era normală lauda autorită­ţilor cu câteva zile înainte de deschiderea ştrandului”, mai completează deputatul PSD Adrian Todor.
(G.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.