Adrian Voicu: „Când e calitate, nu contează neapărat relațiile de joc, te mai și simți!”

0
54

voicuFostul căpitan al lui FC Argeș a început ca rezervă sezonul, dar în ultimele meciuri a devenit titular de drept. Debutul lui Adi Voicu în prima echipă n-a avut deznodământ fericit, UTA s-a înclinat la Giarmata, dar experimentatul fotbalist a ieșit în prim-plan în ultimele două meciuri, când a și marcat.
„Am avut o perioadă mai dificilă, dar am trecut peste ea, așa zic. Am marcat, dar eu încerc să-mi fac în primul rând datoria de fundaș”, a explicat Voicu, arătând un adevăr ignorat în ultima vreme, legat de relația tot mai închegată pe care o formează în banda dreaptă cu Sorin Strătilă. De la ei doi pare să se dea „ora exactă” în jocul arădenilor: „El are experiență, e fotbalist foarte bun. Se vede imediat calitatea, nu trebuie să avem neapărat relații de joc, te și simți în teren!”
Voicu și colegii săi au plecat ieri spre Motru. „Venim după două jocuri bune, câștigate ambele, am crescut moral, avem mai multă încredere în noi. Mergem să câștigăm la Motru. Mai sunt cinci etape, nu avem voie pași greșiți, adversarii abia așteaptă să ne mai încurcăm”, avertizează fotba­listul sosit în vară la Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.