„Alb-roșii”, fără cinci titulari în Trivale: „E rândul unora să demonstreze că sunt soluții oricând”

0
48

Echipa fanion a Aradului pare
să-și concenteze eforturile pe ultimele două partide ale anului, acasă cu Olimpia Satu Mare și deplasarea Râmnicu Vâlcea, pe când intermediara de astăzi o abordează cu destui fotbaliști care au evoluat mai puțin în acest sezon. Stafful tehnic „textilist” se bazează pe capacitatea de regenerare a fotbaliștilor tineri, dar și pe jucătorii proaspeți rămași pe bancă sau chiar în tribună cu ocazia întâlnirii cu Universitatea Cluj.
Prin urmare, în autocarul ce a plecat ieri dimineață spre Mioveni nu s-au urcat nu mai puțin de cinci dintre titularii confruntării cu „șepcile roșii”. Sorin Strătilă și Cătălin Hlistei era scoși din start din calcule ca urmare a cumulului de cartonașe galbene. Apoi, antrenorii s-au decis să-i menajeze pe Curtuiuș, Chindriș și Botiș, ultimii doi fiind primii căpitani ai echipei.
Prin urmare, în lot s-a făcut loc și pentru doi fotbaliști de la echipa de juniori republicani mari, care nu și-au făcut încă debutul în eșalonul secund. Fundașii Lazăr și Dinculescu au plecat la Mioveni, ca și Filaret și Sorian de altfel, ambii fiind simplii spectatori duminică cu Universitatea. Totodată, Copil și-a ispășit etapa de suspendare și – probabil – va fi titular azi.
„E rândul unora să profite de acest moment, să demonstreze că sunt soluții oricând. Dintre cei tineri, este posibil să debuteze unul sau altul, au făcut treabă bună atât în Liga Elitelor cât și la echipa a doua. Avem un nucleu mare, avem deschidere spre toți jucătorii, așa cum e normal și, cum am spus, trebuie să profite de șansă”, a precizat Roland Nagy, antrenorul principal al „textiliștilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.