„Alb-roșii” îi susțin pe reșițeni, iar ei sunt răbdători: „E bine că avem de luat, ni s-a promis rezolvare în decembrie”

0
60

S-a decis deja, toate grupările de eșalon secund vor afișa bannerul de la AFAN la startul me­ciurilor din weekend. Cel mai probabil, pe acesta va fi scris: «Res­pect Reșița», în semn de soli­daritate cu fotbaliștii din Valea Domanului, care nu au fost plătiți de luni bune de zile și nici nu au condiții decente de pregătire. „Susținem normalitatea, iar la unele cluburi e anormal ce se întâmplă. Așteptăm bannerul de la AFAN pentru a-l afișa înaintea meciului cu Universitatea Cluj”, a confirmat Codru Grădinaru, directorul general al „alb-roșiilor”.
Sigur, ca la majoritatea grupărilor din fotbalul românesc, nici la UTA nu e lapte și miere.
Există restanțe către jucători și stafful tehnic, însă situația era cunoscută și acceptată încă de la bun început. Banii se vor da până la utimul cel mai probabil luna viitoare. „Peste tot sunt pro­bleme, inclusiv la Mediaș, care acum stau bine, au fost în trecut. Mi se pare că bugetul a fost dat peste cap în acel sezon în care echipa a participat în Europa League. Un an de zile a fost mai greu, dar totul a fost în regulă în cele din urmă. Și aici ni s-a promis că se va rezolva până în decembrie, la o anumită dată. Ne dorim să fie așa, iar până atunci nu avem decât să-i obligăm prin rezultate pe cei care răspund de partea financiară să țină cont de profesionalismul nostru”, a punctat Cris­tian Todea, unul dintre ajutoarele lui Roland Nagy la cârma echipei.
Un punct sensibil ar fi și primele de joc. Deși UTA a ajuns și a stat etape bune pe primul loc, fotbaliștii nu au fost premiați deloc. Sorin Strătilă a clarificat, însă, și acest aspect: „În contracte avem prevăzute și prime, suntem convinși că vor veni și ele. E bine că le-am strâns acolo,
că avem de luat. Totul e să rămânem concentrați, să jucăm fotbal și să câștigăm puncte, că degeaba conducerea va dori să ne mai dea bani, dacă noi nu îi vom putea lua”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.