Alexandrion Grup România investește 2 milioane de euro în alinierea prețurilor

0
177

Alexandrion Grup România, liderul pieţei producătorilor locali de băuturi spirtoase, a luat decizia de a vinde, începând cu luna octombrie, la prețurile aferente accizei din noul Cod Fiscal. Măsura vine cu 3 luni înainte de intrarea în vigoare a Codului, care stipulează că valoarea accizei la alcool etilic va scădea cu 30%, de la 4.738 de lei/hectolitru de alcool pur, cât este în prezent, până la 3.306,98 lei/hectolitru.
Deși potrivit noului Cod Fiscal reducerea prețurilor ar trebui să se resimtă începând cu luna ianuarie a anului 2016, Alexandrion Grup România este singurul productor local care face aceste modificări încă din luna octombrie.
Este o decizie care se extinde la nivelul întregii piețe și care exprimă, în definitiv, susținerea noastră față de partenerii distribuitori, față de industrie și, nu în ultimul rând, față de consumatorul final, care va putea să cumpere produsele noastre, la un preț mai mic, cu 3 luni mai repede decât în mod normal. Cu alte cuvinte, vindem din octombrie cu prețurile din ianuarie. Suma alocată acestui proiect va fi de cel puțin 2 milioane de euro, iar această decizie reconfirmă angajamentul pe care ni l-am luat față de partenerii noștri și față de consumatori”, a declarat Nawaf Salameh, președintele Alexandrion Grup România conform b1.ro
Măsura este luată în premieră la nivelul pieței și are rolul de a optimiza, în cel mai scurt timp cu putință, efectele Noului Cod Fiscal. Astfel, Alexandrion Grup România dă încă un semnal de suport față de mediul de afaceri mic și mijlociu și față de cei care, de peste 20 de ani, sunt consumatori fideli ai produselor din portofoliul companiei.
Alexandrion Grup România este unul dintre cei mai mari contributori la bugetul de stat. Valoarea totală a taxelor și impozitelor plătite în 2014 a fost de aproape 33 de milioane de euro, în timp ce primele 6 luni ale acestui an au fost aferente unor contribuții de peste 17 milioane de euro.
În cei peste 20 ani de activitate, compania a creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, fiind vândute peste 230 de milioane de sticle de băutură.
Înființat în anul 1994, Alexandrion Grup a creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse al Alexandrion Grup cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, Cava D’Oro, Vodka Alexander şi Vodka Kreskova, faimosul vinars Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, afinata, vişinata și caisata Saber Premium, Saber Fructe de

Pădure, dar şi alte produse care au asigurat companiei poziția de lider pe piața băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.