Ankomah, la a treia reușită în tricoul Naționalului: „Numai cu o victorie ne puteam reveni, sebișenii sunt primitori, mă simt bine aici”

0
169

Charles Ankomah a semnat cu Național Sebiș la finalul lunii august, iar de atunci este o prezență constantă în primul „11” al echipei manageriate de Călin Cojocaru.
În partida contra lui CSM Lugoj, ghanezul a înscris din nou, după ce o făcuse și la meciul de pe teren propriu contra Cermeiului. „Este o senzaţie frumoasă să învingi la scor, mai ales pentru că venim după o înfrângere. Singura modalitate prin care ne puteam reveni era cu o victorie astăzi (n.a. vineri). Echipa a fost mult mai concentrată, mai ales din punct de vedere defensiv, iar când toată lumea este atentă rezultatul este unul bun, precum cel de astăzi. Deşi am înscris în două partide la rând acasă, pentru mine nu reali­zările personale sunt importante, echipa e pe primul plan. Am avut norocul să fiu acolo la momentul potrivit şi am înscris. Astăzi am fost eu, altădată va fi un alt coleg, important e ca echipa să învingă. Până la urmă, mă și bucur că am marcat pentru că aceasta e una dintre atribuţiile mele ca jucător ofensiv, sper să continui această formă bună” ne-a mărturisit mijlocașul de culoare din „camera de regie” a Naționalului.
După experiențele din Franța și Belgia, Ankomah a avut dificultăți cu acomodarea. „Nu a fost uşor la început când am sosit în România, e o cultură foarte diferită faţă de ce am experimentat eu până acum. Dar, fotbalul e un limbaj universal, am fost primit foarte bine de colegi, care m-au ajutat să mă adaptez. Oamenii din România, cei din Sebiș, sunt foarte primitori şi până acum m-am simţit bine aici. Sper să fie aşa şi în continuare.” a concluzionat jucătorul Sebișului.
Ankomah are trei reușite și două pase de gol în cinci partide disputate pentru sebișeni în Liga a III-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.