APIA Arad primeşte cereri de subvenţii pentru sectorul zootehnic

0
213

apiaFermierii arădeni pot cere subvenţii pentru sectorul zootehnic până la finalul acestei luni. Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Arad informează potenţialii beneficiari că, până la data de 30 mai 2014 se depune cererea unică de plată pentru acordarea ajutoarelor naţionale tranzitorii în sectorul zootehnic, la speciile bovine şi ovine şi caprine şi pentru ajutoarele specifice pentru producătorii de lapte şi de carne de vită şi producătorii de lapte şi de carne de ovine/caprine din zonele defavorizate.
Ajutoarele naţionale tranzitorii în sectorul zootehnic, la speciile bovine şi ovine/caprine se acordă producătorilor agricoli, persoane fizice sau juridice, care deţin, cresc şi exploatează animale de producţie, identificate şi înregistrate în sistemul naţional, pentru scheme de producţie în sectorul lapte, carne şi ovine/caprine
De ajutoare specifice mai beneficiază producătorii de lapte şi carne de vită şi producătorii de lapte şi carne de ovine/caprine cu exploataţii localizate în zonele defavorizate. Mai multe informaţii privind modalitatea de depunere a cererilor pot fi obţinute din documentul ataşat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.