Aproape 1.400 de oferte de angajare sunt vacante în această perioadă

0
133

Val de oferte de angajare, la Agenția Județeană de Ocupare a For­ței de Muncă (AJOFM). În lista publicată pe site-ul instituției figurează nu mai puțin de 1.392 de oferte de lucru, în diverse domenii. De altfel, la Bursa Generală a Muncii, organizată la finele săptămânii trecute de AJOFM au fost puse la bătaie în jur de 900 de locuri de muncă. Numărul șomerilor interesați de bursă a fost de doar aproximativ 300. Astfel, angajatorii arădeni caută în această perioadă, persoane interesate să lucreze ca: agent de securitate,  ambalator în industrie, ajutor bucătar, bucătar, casier, confecționer în industrie, constructor – montator, curățitor – șablator, cusător piese din piele, dulgher –restaurator, electrician, femeie de serviciu, frezor, ges­tionar depozit, instalator instalații tehnice, lăcătuș mecanic, lucrător comercial, manipulant mărfuri, mecanic agricol, montator subansamble, muncitor necalificat, operator mașini – unelte, oprator prelucrarea cauciucului, ospătar, paznic, presator mase plastice sau metale, șofer autobuz sau autocamion, stivuitorist, sudor, tehnician calitate în industrie și vânzător.
Compania de Transport Public caută conductori de tramvai – vatmani. Chiar dacă, majoritatea ofertelor de angajare se adresează persoanelor cu studii medii și arădenii cu studii superioare în diferite domenii, au la dispoziție câteva job-uri. Spre exemplu, se caută personal pentru funcții de conducere – administrator financiar și director de societate.  De asemenea, există oferte pentru posturi de contabil, economist bancă și economist șef, expert achiziții publice, mai multe posturi de inginer – topograf, căi ferate, mecanic și producție, peisagist, șef departamant și șef linie fabricație.
Ofertele pot fi consultate pe site-ul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Arad, aici fiind menționate și contacte ale firmelor angajatoare. Cei care vor mai multe informații pot lua legătura cu reprezentanții agenției de șomaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.