Apropiaţii ştiau că Luke Perry era condamnat să moară prematur!

0
213
BURBANK, CA - FEBRUARY 19: Actor Luke Perry arrives at Chevy Rocks The Future at the Buena Vista Lot at The Walt Disney Studios February 19, 2008 in Burbank, California. (Photo by Mark Davis/Getty Images)

Actorul Luke Perry, binecu­nos­cut datorită personajului Dylan McKay pe care l-a in­terpretat în serialul „Beverly Hills 90210” era condamnat să moară prematur! Asta o spun apropiaţii săi, care ştiau că avea o sănătate şubredă, scrie click.ro.
Luke Perry, pe care toată lumea îl ştie drept Dylan din „Beverly Hills 90210”, era condamnat să moară prematur. Soarta lui nefericită era cunoscută de anturajul său. La vârsta de numai 52 de ani, starul a murit în urma unui atac cerebral. Intrat în comă mai multe zile, Perry nu avea să se mai trezească niciodată după ce a suferit un AVC în ziua de 27 martie. Apropiaţii săi ştiau că starul avea probleme de sănătate de mai mulţi ani. În 2015, i s-au descoperit celule precance­roase. De atunci, a adoptat o dietă drastică, fără carne roşie, pentru a lupta împotriva unui posibil cancerul la colon. Însă Luke mai avea şi alte probleme de sănătate. Fiindcă a început să fumeze la o vârstă fragedă, el avea arterele înfundate, potrivit revistei „Gala”.
Actorul Luke Perry a fost în comă indusă de la sosirea sa la Spitalul St. Joseph, din Burbank, California. Familia sa a fost conştientă din prima zi că erau mari riscuri ca starul să moară. Medicii nu au vrut să dea speranţe deşarte celor doi copii ai lui, Jack, de 21 de ani, şi Sophie, de 18 ani, care l-au vegheat la căpătâi pe tatăl lor.
Actorul se logodise în secret cu tera­peuta Wendy Madison Bauer (44 de ani) înainte de a muri. El a fost iubit de multe fe­mei, dar toate relaţiile sale au fost discrete. S-a zvonit că ar fi avut aventuri cu colegele de serial, Shannen Doherty şi Jennie Garth, şi cu actriţele Renee Zellweger, Kelly Preston şi Kristy Swanson. S-a zvonit și că ar fi fost homosexual, datorită lungii prietenii cu transsexualul Alexis Arquette.
Luke a încercat de 256 ori să obţină un rol în filme în timp ce muncea în construcţii. Prima oară a apărut într-un videoclip muzical. Abia între 1987- 1989 a prins câteva roluri mici în seriale. În „Beverly Hills 90210” a jucat pe parcursul a 10 sezoane, începând din 1990.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.