Ionuț Popa nu glumește: „Vreau o UTA arădeană”, însă apelează și la… Florin Prunea

pruneapopaDupă anunțul public făcut joi, acela de a deveni antrenorul „Bătrânei Doamne” pe gratis, Ionuț Popa a fost contactat de Adrian Marțian, care nu a exclus o înțelegere cu „Mister”. Experimentatul tehnician spune că așteaptă un răspuns din partea conducerii clubului, susținând că are un plan de redresare a situației bazată pe…dragostea arădenilor pentru cea mai titrată echipă din Provincie.
„Dacă aș reveni la UTA și aș aduce mai mulți fotbaliști din acest oraș, cred că am avea sute de spectatori și la antrenamente. Nu am glumit deloc când am spus că există oameni dispuși să finanțeze acest club, însă Gio și Marțian trebuie  să-mi dea rapid un răspuns”, a punctat Popa.
Acesta are și un „oficial” pe „țeavă”, cu care a mai lucrat în Dealul Copoului. „Deși lucram împreună la Iași, profesorul Popa îmi împuia mintea cu UTA. Dorea să trecem și la echipament alb-roșu, deși culorile tra­diționale ale ieșenilor sunt alb-al­- bastru. Mi-am dat seama că iubește enorm acest club, mi-ar plăcea să lucrez cu dânsul într-o zi la UTA. Aș veni cu plăcere la un club de o așa tradiție”, ne-a mărturisit Florin Prunea, actualul președinte executiv al Iașiului.