Șimăndanii sunt așteptați la trei secții de vot

Conștient de importanța alegerilor pentru Parlamentul European – alegeri ce vor avea loc duminică, 25 mai – primul edil al comunei Șimand, Florin Dema ne-a asigurat că pregătirile specifice au fost realizate la timp: „au fost asigurate din timp toate condițiile materiale, chiar ieri au fost realizate cabinele de vot și au și fost montate în locurile stabilite pentru fiecare din cele trei secții de vot“.
În Șimand, secțiile de vot au fost amplasate, după spusele edilului,  în următoarele trei locații: * la Școala Generală cu clasele I-IV (lângă Primărie); * la Școala Generală cu clasele I-IV din Șimandu de Sus; * la Școala Generală cu clasele I-IV din Satu Nou.
Cât privește procesul votării în sine, primarul a spus: „îi îndemn pe consătenii mei să meargă la vot deoarece hotărârile luate în Consiliul Europei ne vor influența și pe noi, într-o măsură din ce în ce mai mare. Să cumpănească și apoi să dea votul celui care consideră dânșii că merită să îi reprezinte în acest înalt forum european“ .  (F.B.)

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni