Suporter Club UTA cheamă Aradul lângă Bătrâna Doamnă la baraj: „Cu toții la Lugoj!”

supolipUTA va juca meciul sezonului pe 21 iunie, ora 18:00, la Lugoj! Un campionat întreg de liga a IV-a se reduce la doar 90 de minute decisive pentru îndeplinirea obiectivului capital de promovare în liga a III a, un prim-pas spre revenirea „Bătrânei Doamne” în prim planul fotbalului românesc.
După încă un an gri din istoria UTA-ei, pe 21 iunie vom juca acel meci care ne poate pune definitiv pe calea cea bună spre o perioadă nouă din viaţa „Bătrânei Doamne”, o perioadă a reconstrucţiei durabile şi frumoase!  Felicitări echipei, antrenorilor şi staffului administrativ pentru tot parcursul din acest campionat, încununat cu realizarea eventului judeţean şi implicit câştigarea dreptului de a participa la barajul de promovare în Liga a III a.
Suporter Club UTA doreşte să anunţe din timp detaliile legate de deplasarea la barajul de promovare de la Lugoj, mai ales că spre bucuria noastră mulţi utişti şi-au anunţat deja intenţia de a asista la acest meci. Deplasarea la Lugoj se va face cu autocarele, întâlnirea suporterilor urmând să aibă loc în faţa Stadionului Francisc Neuman pe 21 iunie la ora 13:30.
Îi rugăm pe toţi utiştii care vor să vină în deplasare să se înscrie pe listele ce vor fi deschise la Old Lady`s Pub, la complexul sportiv Gemi Sport sau telefonic la numerele: 0751-100794 sau 0740-147291. Precizăm că în costul deplasării, 25 lei,  va fi inclus şi un tricou special confecţionat pentru barajul de promovare, fiecare utist urmând să contribuie astfel la realizarea coregrafiei pregătite de membrii peluzei Arad 1945.
Cu toţii la Lugoj!