Extindere și modernizări la Școala Gimnazială „Sabin Mănuilă“ din Sâmbăteni

În această perioadă, la Școala Gimnazială „Sabin Mănuilă“ din Sâmbăteni au loc o serie de lucrări prin care se aduc îmbunătățiri la sediul școlii. Astfel, după cum ne spunea recent primarul comunei Păuliș, Petru Nicoară, aceste lucrări sunt în derulare.
„Primăria Comunei Păuliș a accesat un proiect pe fonduri guvernamentale pentru Extinderea și Reabilitarea Școlii Gimnaziale «Sabin Manuilă» din Sâmbăteni – cum e titlul proiectului, finanțarea acestuia fiind aprobată de catre Ministerul Dezvoltării Regio­nale și Administrației Publice. Lucrarea a fost licitată, semnându-se contractul de execuție a lucrărilor cu firma care a câștigat licitația. În prezent se lucrează la exterior, până când timpul ne permite, la izolarea termică a obiectivului de investiție și la localul vechi.
Sunt asigurate fondurile necesare de către Minister și prin cofinanțarea Primăriei a tuturor lucrărilor prevăzute în proiect.
Sperăm ca până în aprilie-mai 2016 să încheiem lucră­rile la acest obiectiv de in­vestiție și să efectuăm recepția finală“ – a precizat în încheiere primul edil al comunei Păuliș, de care aparține localitatea Sâmbăteni.     (F.B.)

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni